Gluten og melkefri Briks med mindre karbohydrat
Antall pr. kartong: 9Varenummer: 18280
Vekt: 440 g
INGREDIENSER: vann. Solsikkefrø, linfrø, gresskarfrø, SESAMFRØ, maisfiber, solsikkefrømel, glutenfritt havremel, maisstivelse, linfrømel, tørrgjær, psyllium frøskall, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), aroma
Kan inneholde spor av soya, valnøtt
NÆRINGSINNHOLD | Per 100 gram |
Energi (kJ/kcal) | 1130 / 270 |
Fett | 18,6 g |
derav mettede fettsyrer | 2,0 g |
Karbohydrater | 8,5 g |
derav sukkerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 13,0 g |
Protein | 11,6 g |
Salt | 0,4 g |
PRODUKTBESKRIVELSE:
Gluten- og melkefritt Briks med mindre karbo. Ferdigstekt og fryst rett etter steking.
Dypfryst
F-pak: 4 stykk , Nettovekt ca. 440 gram
D-pak: 9 stykk F-pak, Nettovekt ca. 3960 gram (9 x 440 gram)
OPPBEVARING/ HOLDBARHET:
Lagres og omsettes som dypfryst vare.
Oppbevares ved -18°C eller kaldere.
Bør ikke fryses på nytt etter tining.
Best før dato er 1 år fra produksjonsdato.
Best før dato er merket på pose eller klips.
Kan ligge i 2 døgn i uåpnet pose i romtemperatur. Smaker best rett etter tining.
TILBEREDNING:
Smaker best rett etter tining.
Kan tines/ varmes i stekeovn. Varm opp ovnen til 180°C (over- og undervarme). Legg frosne briks på en rist, plasser midt i ovnen og stek i ca. 5 - 6 minutter.
EMBALLERING/ INNPAKNING:
Pakket i plastpose, lukket med strips.
DISTRIBUSJONSMETODE:
Oppbevares på fryselager.
Transporteres på frysebil.
MÅLGRUPPEN:
Personer med cøliaki eller glutenintoleranse.
Personer med melkeallergi eller melkeintoleranse.
Alle