Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gluten- og melkefritt knekkebrød.

Antall per pakning: 8 
Varenummer: 18087
Vekt:  Ca. 150 g

EPD-nr: 5863717

Brisk knekkebrød

Ny forpakning – Samme innhold

Hvorfor gjorde vi denne emballasje endringen?

På grunn av hendelser hvor knekkebrødene var forurenset etter at de forlot Brisk Bakeri, og de måtte pakkes i tett emballasje for å sikre mattrygghet.

Etter emballasjeendring har det oppstått problemer med brekkasje på knekkebrød. Dette beklager vi på det sterkeste. Brisk Bakeri jobber med ulike alternativ for å utbedre problemet, og vi håper på en snarlig løsning. Når problemet er utbedret vil dette bli kommunisert via vår nettside og via sosiale medier.

Hvorfor har vi bytte til plast

 • Plastemballasje er med på å beskytte mat, øke holdbarheten og redusere matsvinn.
 • Brisk Bakeri er opptatt av miljø og bærekraft, men vi fokuserer på den totale miljøpåvirkningen.
 • Sammenligner vi vår papp og plast emballasje, så krever papp mer råmateriale, og produksjon av papp krever mye mer vann og energi enn plastproduksjon. Ellers veier papp mer og tar større volum. 
 • Plast i naturen er et problem. Men det er forbrukerens ansvar å sørge for at plasten havner i søpla, eller enda bedre til kildesortering, og ikke i naturen eller havet. 
 • På Brisk Bakeri sin emballasje gis det veiledning om avfallshåndtering. Plasten kan gjenvinnes, så knekkebrødposen sorteres som plast. 
 • Plasten som Brisk Bakeri benytter er produsert av et selskap med ISO 14001 sertifisering (Miljø standard). 
 • Brisk Bakeri er medlem i Grønt Punkt Norge AS, et godkjent returselskap i Norge.

Mindre emballasje og transport

 • Forpakningen inneholder samme antall og mengde knekkebrød. 8 knekkebrød - 150 gram.
 • Det er bare mengden og størrelsen på emballasjen som er blitt mindre.
 • Vi transporterer nå mindre «luft», noe som medfører et mindre miljøavtrykk i forbindelse med transport.

Hvorfor er næringsinnholdet i Brisk knekkebrød endret

 • Endringer i næringsinnholdet skyldes bruk av nye, oppdaterte verdier for råvarer i Matvaretabellen. Verdiene er vurdert som de best tilgjengelige verdiene av Mattilsynet.
 • Den offisielle norske matvaretabellen finansieres av Mattilsynet. Det praktiske arbeidet utføres av Mattilsynet og Avdeling for ernæringsvitenskap, Universitetet i Oslo.
 • I tillegg til beregning av næringsinnhold med verdier fra Matvaretabellen, har Brisk Bakeri selv fått analysert næringsinnholdet hos akkreditert analyselaboratorium.

Om Brisk Bakeri AS

Brisk Bakeri er produsent av glutenfrie baker- og konditorvarer. Glutenfritt er vår nisje, men vi tar tilbakemeldinger fra kunder/ forbrukere til etterretning i vår produktutvikling. Noen av Brisk Bakeri sine produkter blir brukt i kostholdsprogram, blant annet kost med lavere innhold av karbohydrater og FODMAP-redusert kost.

Brisk Bakeri tilbyr også kvalifisering og arbeidstreningstreninger for mennesker som av ulike årsaker har havnet utenfor i arbeidslivet.

Om du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med: 

Anita Farstad
Kvalitetsleder Brisk AS:
Tlf: 489 91 772

Peder Heimland
Avdelingsleder Brisk Bakeri AS:
Tlf: 481 73 551

Sentralbord:
Tlf:70 15 85 00

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Informasjonskapsler kan også brukes for tilpasning av annonser.